ЖениТЕНовинки

Кейт Мидълтън: Родителите ми ме научиха на доброта, уважение и честност

Кейт Мидълтън днес навършва 42 години, но празненствата ще бъдат запазени за уикенда, когато цялото ѝ семейство е свободно.

Според кралски източници, Кейт ще организира малко тържество в компанията на семейство и приятели, включително съпругът ѝ принц Уилям и трите им деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.

Въпреки че рожденият ден на принцесата се пази в тайна, кралските анализатори разказаха своите предположения за това какво ще се случи…

Анмър хол е мястото, където семейството често прекарва празници и ваканции. Децата на семейството – принцовете Джордж и Луи, и принцеса Шарлот, в момента са във ваканция и семейството се забавлява у дома.

Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия.

Тя е най-голямата от трите деца на Майкъл Франсис Мидълтън и съпругата му Карол Елизабет Голдсмит. Бащата на Кейт е авиодиспечер, а по-късно и пилот, а майка ѝ е стюардеса. През 1987 г. родителите на Кейт основават фирма за кетъринг – Party Pieces, която се занимава с доставка на храна и украса за партита – бизнес, който ги превръща в милионери.

След колежа Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. Именно там се запознава с принц Уилям, който по това време учи за магистър.

На 16 ноември 2010 г. от Кларънс Хаус официално обявяват, че Уилям и Кейт ще се оженят през 2011 г.

Омъжена за принц, има три деца, справя се чудесно със задълженията си, одобрена е от кралицата. Модна икона, мила, харесвана…

А и всички казват, че някой ден самата тя ще бъде прекрасна кралица. Какво повече може да една жена?

„Родителите ми ме научиха на доброта, уважение и честност и сега осъзнавам колко централни ценности са били те за мен през целия ми живот“.

 

„Да стана майка, беше прекрасно. Въпреки това понякога е огромно предизвикателство. Дори за мен, която имам подкрепа вкъщи, каквато повечето майки нямат“.
„Няма друг като Уилям, наистина е мил. Можете да разберете само като го погледнете“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *