Кейт Мидълтън с тв дебют: разказва приказка за лека нощ

Кейт Мидълтън направи своя тв дебют и в мрежата се завъртя първият кадър от изявата на херцогинята.

Става въпрос за участието на Кейт в популярното британско детско шоу „Приказки за лека нощ“ по канала Cbeebies. В епизода, който ще бъде излъчен на 13 февруари, Кейт ще прочете една приказка – „Совата, която се бои от тъмното“ на Джил Томплинсън.

С тази своя изява Кейт отбелязва Седмицата за психологическото здраве на децата „Растем заедно“, която започна на 7 февруари.

В кадъра се вижда, че Кейт е седнала под елхата, а около нея има играчки. Мидълтън е облечена с дънки Topshop и уютен пуловер на Holland Cooper.

Трябва да отбележим, че съпругата на Уилям не е първата знаменитост, която се появява в шоуто. Преди нея гости са били Ед Шийрън, Рийз Уидърспуун, Елтън Джон, Том Харди, Райън Рейнолдс…

За самата Кейт четенето на приказка също не е новост. Заедно с принц Уилям херцогинята чете приказки на децата в Пакистан през 2019 г.

И докато феновете с нетърпение чакат нейната изява, директорът на детския отдел на Би Би Си – Патрисия Идалго, благодари на Кейт за участието й в шоуто.

Британските медии отбелязват, че подкрепата за програмата за психичното здраве на децата е много важна част от работата на Кейт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *