Лично

Кейт Мидълтън: Семейството ме прави щастлива

Чудили ли сте се някога какво има в чантата на Кейт Мидълтън? Преди време всички успяхме да надникнем вътре.

По време на едно посещение на Кейт в основното училище Lavender, което бе част от Седмицата за подкрепа на психичното здраве на децата, Кейт показа на децата какво носи винаги със себе си.

Видеото от тази случка се завъртя отново в интернет след като стана ясно, че принцесата на Уелс се справя със сериозен здравословен проблем.

Докато децата показваха вещите, които носят със себе си и които им дават усещане за спокойствие и щастие, Кейт Мидълтън също сподели нещо лично.

Тя показа една коледна картичка-снимка, на която бяха всички членове на нейното семейство – принцовете Уилям, Джордж и Луи, както и принцеса Шарлот.

Снимката, направена в Anmer Hoss в Норфолк, е първата ваканционна картичка с принц Луис.

„Това е снимка на семейството ми“, каза тогава Кейт. И допълни: „Това са моите деца, а това е съпругът ми“.

След което обясни: „Семейството ме прави щастлива. Обичаме да играем навън заедно и да прекарваме много време петимата. Това ме кара да се чувствам щастлива“.

Кейт Мидълтън участва всяка година в Седмицата на психичното здраве на децата като патрон на събитието. Миналата година тя посети началното училище St John’s, където говори с деца за важността да се свързват с другите и как се чувстват, когато творят.

За съжаление тази година принцесата на Уелс няма да може да присъства на такива важни събития, защото се възстановява от тежка коремна операция. Вероятно ще я видим отново на официални събития след Великден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *