Звезди

Кейт Мидълтън тръгна на пазар, забавлява се в компанията на Уилям и децата

Принцесата на Уелс е била забелязана „щастлива, здрава и спокойна“ при посещение в местен селскостопански магазин през уикенда. В събота Уилям и Кейт са били в компанията на децата си и са се забавлявали.

Свидетел, видял двойката, казва: „След всички слухове, които се носеха, бях изумен да ги видя там. Кейт беше на пазар с Уилям и изглеждаше добре и щастлива.“

Появата на семейството дава успокоение на общността, която бе притеснена за любимата си принцеса, заради медийните коментари.

Очаква се Кейт да се върне към обществените задължения след Великденските празници.

През последните седмици Кейт бе обект на много коментари и публикации, странни слухове, подхранвани от социалните медии и чуждестранната преса, които откровено спекулираха със здравословното ѝ състояние.

Абсурдните коментари се засилиха, когато принцесата пое вината за редактираната семейна снимка, публикувана от двореца Кенсингтън в Деня на майката.

Въпреки призивите за публикуване на оригиналното изображение, дворецът Кенсингтън настоя, че няма да го направи.

През уикенда източник, близък до Уелс, каза, че двойката ще разкрие повече информация за болестта и възстановяването на Кейт своевременно.

Подробности за нейното състояние не са разкрити, но дворецът Кенсингтън по-рано каза, че не е свързано с рак и че принцесата желае личната ѝ медицинска информация да остане поверителна.

Очаква се Уилям и Кейт да спазват традицията да пуснат нова снимка, за да отбележат рождените дни на децата си, като следващият е на принц Луис на 23 април.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *