ЛицаНовинки

Кейт, момичето на Уилям: вече на 41 (снимки)

Кейт Мидълтън днес има рожден ден – навършва точно 41 години.

Родена е на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямото от трите деца на Майкъл Франсис Мидълтън и съпругата му Карол Елизабет Голдсмит.

Бащата на Кейт е авиодиспечер, а по-късно и пилот, а майка ѝ е стюардеса. През 1987 г. родителите на Кейт основават фирма за кетъринг – Party Pieces, която се занимава с доставка на храна и украса за партита – бизнес, който ги превръща в милионери.

След колежа Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. Именно там се запознава с принц Уилям, който по това време учи за магистър.

На 16 ноември 2010 г. от Кларънс Хаус официално обявяват, че Уилям и Кейт ще се оженят през 2011 г.

 

„Родителите ми ме научиха на доброта, уважение и честност и сега осъзнавам колко централни ценности са били те за мен през целия ми живот“.

 

„Да стана майка, беше прекрасно. Въпреки това понякога е огромно предизвикателство. Дори за мен, която имам подкрепа вкъщи, каквато повечето майки нямат“.

„Няма друг като Уилям, наистина е мил. Можете да разберете само като го погледнете“.

Британците я определят за жената, на която всички искат да приличат. Те следят всяка нейна стъпка, всеки нейн тоалет. И я обожават.

Тя е мила, възпитана, елегантна, чаровна, но и усмихната. Почти съвършена.

Повечето хора в родината ѝ, а и не само, я определят като истинска бъдеща кралица. 

Кейт не обича големите партита. Обикновено празнува у дома, със семейството си…

Винаги е предпочитала да сподели рождения си ден със своя съпруг – принц Уилям, и с трите си деца – Шарлот, Луи и Джордж.

Омъжена за принц, има три деца, справя се чудесно със задълженията си, одобрена е от кралицата. Модна икона, мила, харесвана…

А и всички казват, че някой ден самата тя ще бъде прекрасна кралица. Какво повече може да иска една жена?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *