КиноНовинки

Кейт Уинслет е детектив Мер в новия сериал на HBO

Кейт Уинслет влиза в ролята на детектив в новия оригинален лимитиран сериал на HBO – „Мер от Ийсттаун“. Продукцията с участието на носителката на „Оскар“, „Еми“ и „Златен глобус“ е с премиера на 19 април в HBO GO и по HBO.

Лимитираният сериал е създаден от Брад Ингълсби („Пътят назад“ с Бен Афлек). Всички седем епизода са режисиран от Крейг Зобел („Останалите“ на HBO).

Уинслет влиза в ролята на детектив Мер Шийхан. Тя разследва убийство в регионален град.

„Мер от Ийсттаун“ е изследване на тъмната страна в една малка общност. Автентичен поглед на това как семейните трагедии в миналото могат да определят нашето настояще.

„Не мисля, че имам психическата издръжливост, която се изисква, за да си детектив“, споделя за ролята си Уинслет.

И добавя, че това, което я доближава до героинята й Мер, е важността на семейството.

„Героинята ми признава пред себе си, че се е провалила в много области и отчаяно се опитва да поправи тези грешки. И да държи всички възможно най-близо до себе си, дори да знае, че на другите понякога не им е лесно да живеят с нея“.

Сериалът е завладяваща мистерия тип „кой е убиецът“. Завръзката нарушава баланса в малкото градче Ийсттаун и държи жителите му и зрителите в напрежение.

Освен Кейт Уинслет в лимитираната продукция участват цяла плеяда от награждавани актьори. Трикратната носителка на „Еми“ Джийн Смарт (номинирана за „Пазителите“ на HBO) в ролята на Хелън – майката на Мер. Гай Пиърс (носител на „Еми“ и номиниран за „Златен глобус“ за „Милдред Пиърс“ на HBO) като Ричард Райън, местен професор по творческо писане.

В сериала участват още Джулиана Никълсън („Другият“ на HBO) в ролята на Лори Рос, най-добрата приятелка на Мер от детството; Ангури Райс („Черно огледало“) в ролята на дъщерята на Мер; И още: Евън Питърс („Американска история на ужасите“) в ролята на окръжен детектив Колин Забел, призован да съдейства за разследването; Кейли Спени („Тайна разработка / Devs“) като Ерин Макменамин, изолирана тийнейджърка, живееща с нестабилния си баща Кени Макменамин – изигран от Патрик Мърни („Седем секунди“).

Дейвид Денман („Изгнаник“) е Франк Шийхан, бившия съпруг на Мер; Джон Дъглас Томпсън („Нека всички говорят“ на HBO) е Картър – началник на полицейския отдел в Ийсттаун, а Нийл Хъф („Наркомрежа“ на HBO) е отец Дан Хейстингс и братовчед на Мер.

„Мер от Ийсттаун“ е HBО-копродукция с wiip, а създател, сценарист и изпълнителен продуцент е Брад Ингълсби. Режисьор и изпълнителен продуцент е Крейг Зобел, като самата Кейт Уинслет също е сред продуцентите на сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *