Кино

Кевин Костнър на 69: Щастлив съм от нещата, които съм направил

„Щастлив съм от нещата, които съм направил – невинаги от резултатите, а от решенията, който съм взел сам. И мисля, че това е най-верният път на движение през живота..“

„Истинските мъже са тези, които са падали и са се проваляли, но не са се отказали. Накрая те винаги успяват, защото са останали верни на идеите си и на себе си”.

„Ти решаваш дали ще увехнеш като маргаритка, или ще се изправиш и ще продължиш да живееш живота, който ти е даден, по най-добрия начин.”

„Трябва да си дадем сметка, че оставяме нещо след себе си. И това е споменът за нас в децата ни. Това е светогледът, който им помагаме да изградят. Така че, можеш да се променяш за много неща – за модата, за нещата, които харесваш, за музиката, която слушаш. Но става ли дума за ценности, трябва да си твърд като скала.”

„Ако си готов да кажеш на някого, че го обичаш, готов ли си и да му кажеш, че съжаляваш? Ако наистина обичаш, трябва да си готов на това, дори когато мислиш, че си прав. Дори когато знаеш, че си прав.”

„Провалът не те убива. Той само прави желанието ти да успееш по-силно.”

„Когато си дадеш време, отговорите на въпросите, които те тормозят, сами се появяват пред теб.”

„Живеем във времето на цинизма. Трябва да се научиш да го игнорираш. Иначе ще се заразиш и ти.”

„Ако искаш дадена работа, но не си по-добър от конкурента си, тогава работи повече от него. Обикновено желанието и мотивацията са по-важни от опита.”

Снимки: Уикипедия и YouTube

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *