ЗвездиНовинки

Ким Кардашиян в шоуто на Ен Би Си: чаровна и остроумна (видео)

Ким Кардашиян се появи в шоуто на NBC – Saturday Night Live, прекрасна и в розово, с тоалет на Balenciaga.

Тя впечатли всички със своето чувство за хумор, иронизирайки себе си, с оригиналния си стайлинг и с доброто си настроение, писа Elle.

В монолога си Ким се пошегува с политиката, семейството си и дори с развода си. За последното тя потвърди, че наистина е в ход.

„Омъжих се за най-добрия рапър в света. И за най-богатия тъмнокож в Америка, който ми подари четири страхотни деца. И ако се развеждам с него, то е по една единствена причина – характерът му.“

Освен това Ким се пошегува и с външнстта си.

„Радвам се, че съм тук тази вечер, за да ви покажа, че съм нещо повече от симпатично лице, хубава коса, добър грим, страхотни гърди и идеално дупе. Всъщност съм по-хубава, отколкото на снимките, които сестрите ми показват на пластичния си хирург, когато му дават за пример как да ги направи“.

В края Ким призна, че иска да се включи в президентската надпревара, но после се отметна с думите, че не би искала да попълни списъка на неудачниците.

„Няма да се кандидатирам за президент, защото в семейството ни не може да има трима неуспешни политика“, намекна Ким за неуспеха на Кание и на Катлиин Дженър.

Кардашиян призна, че се е подготвила старателно за шоуто и че именно Кание ѝ е помогнал да се справи с вълнението.

А феновете на шоуто признаха, че не са очаквали от нея такова остроумие и са приятно очаровани.

Що се отнася до тоалета, с който Ким се появи в ефир, той е отново на марката Balenciaga – в крещящо розово, хитът на есента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *