Красота

Ким Катрал и нейното послание към жените: Обичайте и уважавайте себе си

Живеем в свят на постоянен натиск – от обществото, приятелите, близките, собствената ни автоцензура… Живеем в свят, в който обработваме кадрите, за да отговорим на очакванията на другите, на изискванията на света около нас. как мислите, че се отразява това на менталното ни здраве? Как мислите се чувства тялото ви, душата ви, умът ви?

Тежестта на общественото мнение наистина е огромна. И пагубна за мнозина с по-крехка психика.

Малцина са смелите, които дръзват да излязат от рамките. Да се опълчат на общоприетото, което мачка всички, но никой не роптае… За да не загуби лайкове, позиции, приятели.

Ето защо уважавам хора като Ким Катрал. Актрисата, изиграла Саманта, показа, че човек може и трябва да отстоява позицията си, да пази достойнството си. Когато отказа да участва в продължението на „Сексът и градът“, Катрал запази себе си.

А сега, виждайки снимките за рекламната кампания на новите модели на марката Skims – на Ким Кардашиян, всички последователи на Катрал са във възторг.

Саманта би харесала това.

Ким застава пред обектива на Ванеса Бийкрофт, позирайки облечена в боди и къси рокли от новата колекция на Skims, които са на цена от около 80 до 130 лева. заедно в нея в кампанията са включени Нели Фуртадо, Лана Кондор, Хари Неф и Коко Джоунс. 

Тя наистина изглежда божествено женствена и красива. Безспорно марката само ще спечели от избора си на точно това рекламно лице. Доказват го коментарите в Инстаграм.

„Тя е перфектна“, „Решението да включите Ким в кампанията е страхотно“, „Ким е икона. Винаги е била и ще бъде красива.“ Това са само част от коментарите.

Високи токчета, прилепнало по тялото бельо, лек грим – нищо излишно, нищо пошло, нищо, което да дразни.

Толкова естествена, красива и като всяка друга жена. Такава е Ким в тази рекламна кампания. И аз съм възхитена. От примера, който дава на останалите. Нали?

Снимки: Инстаграм/Skims

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *