LoveМаркет

Класика и цветове при обувките на пролетта и лятото

Посрещнахме 2021-ва с надежда, че животът ни ще влезе в старите си релси. И ако все още не можем напълно да се завърнем към старото нормално, то ежедневието все пак влиза в някакви познати рамки.

И ни се иска да сме по-щастливи, по-секси и по-красиви. 

Сникърите, неизменна част от гардероба ни, се завръщат по-стилни от всякога – леки и в пастелни нюанси, те отново завладяват модната сцена! С малки цветни акценти и фин дизайн.

Наред с класическите сникъри, които успешно си партнират със спортния анцуг, компаниите отново обръщат поглед към по-женствените обувки с токчета, които несъмнено променят визията.

Наскоро отново станаха ясни резултатите от ново проучване, които доказват, че представителите на силния пол гледат по по-различен начин на дамите, които носят обувки с ток. 

Затова, скъпи дами, не посягайте само към спортните варианти.

Нежните пастелни цветове са глътка свеж въздух и чудесна алтернатива на класическото бяло за лятото!

До кецовете се нареждат класическите лоуфъри, балерини и обувки с връзки, както и леките и проветриви сандали.

Актуална модна тема за сезона определено остават изчистените люуфъри и обувките с връзки. Стилни и удобни, те носят увереност и привличат погледи с интересни предложения.

Нека не забравяме и нежните балерини! Перфектни за модерната ежедневна визия, изтънчените кафяви нюанси ни правят още по-женствени, споделят експертите от Deichmann. За повече идеи следете профилите на марката във Facebook   и Instagram.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *