НовинкиТенденции

Койна Русева изненада със секси фотосесия, вдъхновява дизайнер

Койна Русева шокира своите последователи в Инстаграм със снимки, на които позира с красив, но доста разголен младеж… Младежът е колега на невероятната Русева – младият Петър Дочев.

Оказва се, че провокацията е чисто професионална, защото двамата позират за новата колекция есен-зима на дизайнера Едис Пала.

“За мен най-голямото вдъхновение, като дизайнер, е човекът, за когото творя. Още от малък във въображението си създавах образи на хора. Когато говорим за жената Edis Pala, тя за мен е силната жена, безкомпромисната лейди, която само с един поглед ще те “замрази”. Тя е провокативна, неконтролируема, агресивна и много секси. За мен Койна Русева притежава всичко това. Ако говорим за дизайнера и музата му, моята муза е Койна Русева. Ако трябва с три думи да я опиша, те ще бъдат: интелект, провокация, сила”, обясни по повод избора си младият дизайнер.

Колекцията носи името Drama. За нея дизайнерът е черпил своето вдъхновение от 90-е години на миналия век. Експлозия от провокация, стилове, лукс, елегнатност и много Drama.

“Киното, модата, фотографията, музиката и изкуството създадоха и възпитаха едно цяло поколение. Със своята работа, те ни разказваха, как трябва света да изглежда, и да се усеща. Главните действащи вдъхновители на колекцията са Мадона и модния фотограф Helmut Newton. Колекцията е за силните жени и мъже и тяхната непрекъсната борба, за надмощие. Силен пол няма, има силни и слаби хора. Edis Pala твори за силните”, разказва още Пала.

Едис Пала е български моден дизайнер от балкански произход. Едва 20-годишен създава едноименния си моден бранд за мъже през 2016 г. Малко по-късно получава и награда за „Бг моден дебют“ на наградите Best Brand Awards. В годината на дебюта си е номиниран и за „Дизайнер на годината“. Получава статуетка и за модна икона на годината.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *