Новинки

Командос пази Лили Иванова от любопитни фенове

Командос с впечатляващи размери е новият охранител на естрадната ни прима Лили Иванова. Според запознати, Георги е преминал с отличие обучението си за подготовка на командоси в международната академия на основателя на Съюза на българските командоси Юлий Абаджиев, пише Флагман.

Лили Иванова го е наела миналото лято, след като й бил препоръчан от шеф на охранителна фирма.

Казват, че Лили имала твърде странни изисквания към силният мъж. Тя изрично забранила да я следва въоръжен с пистолет, защото се страхувала от оръжия. Искала също така да е със съответния дрескод, а не по анцуг.

Снимка: Ина Янева/Инстаграм

„Лили не ползва бодигард, защото се опасява за живота си, а за да не бъде мишена на нездраво любопитство и за да се отърве от досадници. Дори когато се появи в някой престижен бутик, все ще се намери някой досадник, който да я заговори и да поиска обща снимка, или поне автограф“, цитира близки до певицата „Стандарт“.

Според думите им, легендарната изпълнителка не желае в публичното пространство да се появяват каквито и да е нейни снимки от ежедневието. От години медиите използват единствено фотографии, публикувани в социалните мрежи от самата Лили и преминали през старателна обработка.

В Кремиковския манастир

Феновете на Лили очакват с нетърпение нейното национално турне, което стартира през пролетта. Предстоят 27 концерта в цяла България, които стартират на 14 април в родния й град Кубрат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *