Контрол над признаците на стареене

Емблематичната анти-ейдж серия – Hyaluron-Filler от Eucerin, идва на специална цена през март. С това немският бранд с над 100-годишна история ни напомня, че можем да контролираме признаците на стареене.

Продуктите Eucerin Hyaluron-Filler са вдъхновени от най-съвременните медицински методи за незабавно подмладяване. Те са неинвазивната алтернатива на инжектирането на филъри с хиалуронова киселина.

Eucerin Hyaluron-Filler, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift и Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity „атакуват“ признаците на стареене в трите етапа на процеса на стареене. При поява на фини линии и бръчки, загуба на плътност и блясък и загуба на обем.

И тъй като слънцето е отговорно на 90% за преждевременното стареене на кожата, всички дневни кремове от серията съдържат фотозащита. Подходящи са за всички типове кожа, дори чувствителна, и дават доказано високи резултати.

Какво съдържа формулата?
Хиалуроновата киселина е мощна хидратираща съставка, която помага на кожата да изглежда по-млада. За максимални резултати продуктите Eucerin Hyaluron-Filler комбинират два вида хиалуронова киселина. Високомолекулната хиалуронова киселина действа на повърхността и подобрява хидратацията на най-външните слоеве на кожата, от които започва формирането на фините линии и бръчки. Хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло е с 40 пъти по-малка молекула, която успява да проникне по-дълбоко в кожните слоеве и въздейства върху най-дълбоките бръчки. Действието на двата вида хиалуронова киселина се подсилва от глицин-сапонин – естествен екстракт от соя, който доказано увеличава многократно производството на хиалуронова киселина в кожата.

Международно проучване от 2013 г. установява, че 80% от видимите признаци на стареене на кожата се дължат на външни фактори, които можем да контролираме – излагане на слънце, стрес, алкохол, пушене, неподходяща грижа за кожата. Неизлаганите на слънце части на тялото ни запазват своята еластичност и възстановителна способност до късна възраст.

Излагането на слънце причинява преждевременно стареене. Затова използването на подходяща козметика и фотозащита има ключова роля за забавяне темповете на стареене и контрол върху признаците на стареене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.