Коя е Никола Пелц и защо бъдещата г-жа Бекъм е известна като „холивудското зло момиче“

Никола е дъщеря на бизнесмена и милиардер Нелсън Пелц и бившия модел Клаудия Хефнър.

Сватбата им едно от най-очакваните светски събития.

Виктория Бекъм публикува няколко снимки преди церемонията и написа – „Очаква ни страхотен уикенд. Обичаме ви, Бруклин Бекъм и Никола Пелц“.

Преди броени дни двойката подписа своя предбрачен договор.

Бруклин и Никола се срещат благодарение на общата си приятелка – София Ричи, осиновената дъщеря на певеца Лайънъл Ричи.

Връзката им започва през октомври 2019 г., а през януари обществото разбра за нея.

Никола Пелц е с четири години по-голяма от Бруклин.

Тя е най-малката от осем деца – шест момчета и две момичета – на американския милионер инвеститор Нелсън Пелц.

Състоянието на семейство Пелц се оценява на 1,7 милиарда долара. Т.е. за Никола Бекъм е „дребна риба“, ако се има предвид богатството. Семейството на Никола притежава много имоти, вили, имение на Западното крайбрежие.

Самата Никола обаче има лоша слава.

Тя е израснала в Ню Йорк, където е посещавала уроци по актьорско майсторство. Първата й роля е в комедията „Deck the Halls“, в която играе Макензи. По-късно се появява в клипа на песента „7 Things“ на Майли Сайръс, участва и в The Last Airbender, както и във филми като „Трансформърс: Възраст на изчезване“, „Нашата къща“ и Holidate.

В интервюта Никола признава, че е била мъжко момиче, което мечтаело да бъде професионален хокеист. Но след като на 12 записва курс по актьорско майсторство, всичко друго остава на заден план.

Преди да стане гадже с Бекъм, Никола е била влюбена в Джъстин Бийбър, с когото имат кратка връзка през 2016 г. Била е близка и с брата на Белла и Джиджи Хадид – около година.

В Холивуд г-ца Пелц е известна като „холивудското зло момиче“, а много нейни колеги смятат, че тя се държи кофти, защото в живота й всичко е дошло наготово – все пак е дъщеря на милиардер.

Преди време Бела Торн казва за Никола в интервю:

„Тя се занимава с бизнес и е много, много зла. Опитвам се да стоя далеч от нея, дори не я поздравявам. Нейните братя и сестри не са толкова зли като нея. Само тя е такава. Една от причините да не я обичам е, че е израснала богата и никога не е трябвало да прави нищо.“

Излезе информация, че звездните гости ще трябва да предадат телефоните си преди да станат част от тържеството.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *