ЗвездиКрасотаНовинки

Кръцни-срежи по време на пандемия или що е то Zoom Boom

Идеален нос? Вероятно съществува. През вековете хората са харесвали различни модели. По време на пандемия пластичната хирургия претърпя истински бум, а експертите нарекоха това явление Zoom Boom, заради станалото популярно през последната година приложение.

Оказва се, че хората, принудени да работят повече от дома си, често се гледат в екраните. И не оставали доволни от това, което виждат. За съжаление негативно влияние оказват и социалните медии, както и популярните селфита. От друга страна, именно пандемията и работата от дома, позволили на много хора да се „тунинговат“, защото имали време за възстановяване далеч от очите на колеги и шефове.

И основното внимание паднало върху носа. Защо? Ами защото именно той така да се каже поставя точката на визията ни, важен е за пропорциите на лицето.
Според хирурзите, „идеалният нос“ е доста субективно понятие. Той зависи от големината на лицето, формата, въобще – от много неща…
Pixabay

Много е важно носът да бъде „вашият“, т.е. да се вписва хармонично в лицето ви, а не да стои като залепен и чужд, съветват още най-добрите в тази област.

Ние през последните седмици се нагледахме на нови носове в шоубизнеса. Много фолкзвезди посегнаха на лицето си именно в търсене на съвършенство. Друг е въпросът какво постигнаха…

И докато преди хората са носели със себе си снимки, днес показват на хирурга профили в Инстаграм.

А ние тук ще ви покажем няколко дами с почти съвършени, според нас, носове, които не са използвали кръцни-срежи терапия…

Ирина Шейк – естествен, с мноого лек намек за гърбица, идеален връх.

Тина Кунаки – екзотичната й красота радва мнозина. Тина има почти идеален нос. Подхожда идеално на лицето й и го прави невероятно привлекателно.

Ема Уотсън – има структура и обем, не е твърде тесен. Прекрасен!

Ема Стоун – нейният нос е много популярен във Великобритания. Заради идеалния връх, прави лицето да изглежда по-младолико. Нещо, което се търси като ефект в ринопластиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *