Красота

Красив, женствен, неустоим: новият аромат на Carolina Herrera

Carolina Herrera представя новия си дамски аромат – Good Girl Eau de Parfum Suprême, отдавайки почит към самоуверените жени.

Разкошната формула на Suprême улавя нашата постоянно променяща се личност. Този ориенталски – гурме аромат, който включва изящни съставки и авангардна структура, създава свое ароматно семейство.

На върха горските плодове подчертават нашата пакостливост. „Сладостният им характер е много предизвикателен и ни връща в детството“, разказва парфюмеристът Луиз Търнър.

Афродизиакалната персоналност на египетски жасмин в сърцевината, е подчертана от мускусния нюанс на горските плодове. За първи път този сорт жасмин, известен със своята интензивност, се включва в аромат на Carolina Herrera.

Това емблематично дуо съблазнява, подсилено от кремообразната текстура на зърната тонка, които лежат в основата. Suprême съдържа най-висока концентрация на зърна тонка – топъл акорд – вложен и в аромата на Good Girl. Този компонент се преплита с друга съставка, традиционно използвана в мъжките аромати: ветивер. „Той е много елегантен сякаш предизвиква балончетата в шампанско; той извисява аромата“, споделят парфюмеристите. Вливането на този уникален дует придава модерен обрат на обонятелната категория ориенталски – флорални аромати..

Новият флакон се отличава с интригуващ дизайн от черно до бляскаво (обувката) и със златен ток. Тези три нюанса носят различни послания от марката Carolina Herrera.

Черното е поразително и изтънчено, като истински фатална жена. Тя е съблазнителна и загадъчна, игрива и палава.

Композицията от блясък – малки частички, които променят начина, по който блестят в зависимост от ъгъла на светлината – това е алегория на нашата уникална и непредсказуема личност. Метафора за вродената ни сила на съблазняване и  хамелеонската ни природа. Металните нюанси, луксозни и сложни, също присъстват от самото създаване на марката.

Перфектният чифт обувки

Обувките са символ  на женственост. „Те могат да се пазят като талисмани. Подкрепям думите на Бет Мълдър. Мисля, че ако дадете на едно момиче правилният чифт обувки, тя ще завладее света “, обяснява Каролина А. Херера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *