ЗвездиНовинки

Крис Нот губи милиони, жена му ще посрещне Коледа далеч от него

Крис Нот преживява истински ужас след като три жени го обвиниха в насилие. Това се случва броени дни след старта на култовото продължение на сериала „Сексът и градът“ . „Просто ей така“. 

Според информация на различни медии, три жени са обвинили актьора за сексуално насилие. Едната е разказала, че той я е изнасилил по време на парти през 2004 г., другата – че я е насилил в апартамента си, след вечеря, през 2015 г.

По това време Нот, който стана популярен с ролята на Тузара от „Сексът и градът“, вече е бил женен за Тара Уилсън, от която има две деца. Двамата си казват „да“ през 2012 г. и имат две деца – момчета. Второто е само на 18 месеца.

Снимка: Chris Noth/Instagram

Източник на The US Sun коментира, че в момента съпругата на Нот е в Лос Анджелис и е много разстроена от това, което се случва. Тя била в шок от скандала и е решила да посрещне празниците далеч от съпруга си.

Малко по-рано компанията Peloton спря рекламата с Тузара, коята бе пуснала, заради неочакваната му смърт в първия епизод на „Просто ей така“.

Оказа се, че още една компания се е отказала от рекламен ангажимент с Нот. Става въпрос за компания за производство на алкохол, базирана в щата Невада, съобщава Daily Mail. Това лишава Нот от договор за 12 милиона долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *