ЗвездиНовинки

Крисия грабна победата в Капките, ние се влюбихме в Краси Радков

Крисия направи впечатление и на публика, и на жури в „Като две капки вода“. Талантливото момиче, изпяло преди време „Детска планета“, показа наистина страхотно присъствие на сцената.

Освен с пеене, което на моменти имаше нужда от коригиране, но все пак беше страхотно, Крисия ни спечели и с артистичното си представяне.

„Това, което направи тази вечер, беше най-добрата имитация за сезона“, каза Фънки след изпълнението.

Началото на предаването поставиха децата от вокална група „Бон-бон“. Те откриха шоуто с послание за мир с друга песен на Мaйкъл Джексън – Heal The World.

Мариана Попова беше страхотна великата Уитни Хюстън в изпълнение на Queen of the night.

“Обожавам Уитни Хюстън. Ти беше толкова премерена и естествена. Справи се фантастично!” – сподели Хилда Казасян за изпълнението.

Ние дадохме нашия максимален брой точки за изпълнението на Краси Радков, който заедно с Йордан Йончев-Гъмзата, вдигна публиката на крака като неповторимия Тодор Колев.

„Имах честта и привилегията да познавам Тодор Колев. Той беше велик човек и актьор. Благодаря за аплодисментите, но те не са за мен, а за Тодор Колев“, развълнувано сподели Краси след изпълнението на „Камион ме блъсна“.

Прекрасен бе и Александър Сано с изпълнението на Роби Уилямс и баладата Angels.

Другото невероятно изпълнение бе на Есил Дюран – като Селин Дион и нейната песен The power of love. Есил бе изненадана и развълнувана от мил жест на нейната половинка – мъжът на певицата й подари стихотворение. Тя призна, че той въобще не е романтичен и затова тя толкова много се е впечатлила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *