ЗвездиНовинки

Кристен Стюарт ще изиграе принцеса Даяна в нов филм

Кристен Стюарт ще влезе под кожата на принцеса Даяна за новия филм на чилийския режисьор Пабло Лараин. Биографичният проект ще покаже трите съдбоносни дни, които преобръщат живота на Лейди Ди завинаги.

Пабло е уверен, че Кристен е най-подходящият избор за ролята. Според него, тя може чудесно да предаде трагичната история на „кралицата на сърцата“, както я наричат.

Сюжетът ще ни разкаже за преживяванията на принцеса Даяна в три дни от живота й, в които тя разбира, че бракът й е приключил. По това време в кралското семейство сякаш нищо не се случва, те прекарват спокойна Коледа в Сандрингам, докато в Даяна бушува буря.

Кристен притежава онази загадъчност и невероятна сила, които бяха присъщи на принцесата.

Режисьорът говори за това, че всички сме свикнали да слушаме приказки с щастлив край – появява се принцът и животът се превръща в безкраен празник. Реалността обаче е друга. Появата на принца в историята на Даяна й носи най-големите изпитания. В лентата трябва да видим големите лични борби, които лейди Ди води, докато светът не знае нищо за това. Филмът ще се казва „Спенсър“ и се очаква да излезе през 2021 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *