КрасотаНовинки

Кристи Бринкли: Когато се чувстваш добре и излъчваш позитивна енергия, ти си красив!

Кристи Бринкли, известният модел, има зад гърба си четири брака и е майка на три деца – един син и две дъщери. Когато започва кариерата си на модел, и казват, че на 30 ще трябва да спре.

Но и днес тя изглежда по-добре от много тинейджърки. Как го постига?

За пилинга…

„Някъде прочетох, че мъжете изглеждат с 5 години по-млади от жените, защото се… бръснат. Работата е там, че при бръснене се отстраняват мъртвите клетки от повърхността на кожата и тя изглежда по-гладка и сияеща. От момента, в който го прочетох, отделям специално внимание на пилинга.”

За нощната грижа

„Тъй като цял живот съм вегетарианка, съм изчела страшно много материали, свързани със здравето. Така научих за циркадните ритми – циклични колебания в интензитета на различните биологични процеси, свързани със смяната на деня и нощта. В организма ни се случват различни процеси, особено по време на сън, затова и нощната грижа е важна.”

За стареенето…

„Според мен жените не трябва да се притесняват как изглеждат, вслушвайки се в общественото мнение. По-важното е как се чувстват. Когато се чувстваш добре и излъчваш позитивна енергия, ти си красив. Съветвам ви да си купите качествена козметика и да посещавате от време на време дерматолог. Освободете се от всичко, което ви притеснява.”

За диетата и спорта…

„Непременно започнете да се храните здравословно – начинът на хранене влияе по удивителен начин на благополучието ви. И не забравяйте за спорта и настроението. Позитивната настройка върши чудеса!”

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *