ЗвездиНовинки

Кристина Апългейт на 51: Аз съм актриса, откакто съм се пръкнала!

Дъщерята на Ал Бънди – така опозна светът през 90-те години чаровната Кристина Апългейт.

Нейната майка Нанси Прайди е звезда от тв сериали, а баща ѝ Робърт заема висока длъжност в звукозаписната индустрия. Кристина е единственото дете от този брак на родителите си.

Макар да ѝ е нужно време да избяга от прословутия образ на Кели Бънди, следват участия в сериали, филми и телевизионни продукции, сред които „Джеси”, „Марсиански атаки“, „Гости от миналото“, „Ваканция“, „Палави мамчета“.

Сред по-известните филми с нейно участие са също „Големият удар”, „Мафия!”, „Най-сладкото нещо”, „Поглед от върха”, „Водещият”, „Коя е Саманта?”, както и главна роля на Бродуей в мюзикъла „Сладката Чарити“.

„Аз съм актриса, откакто съм се пръкнала“.

От 2001 до 2007 г. е омъжена за Джонатан Шек. След развода си с него среща Мартин Ленобъл, с когото сключват брак през 2013 г. и имат една дъщеря.

„“Сарказъм“ – стил на речта, при който човек може да каже нещо, което е обратното на истината и въпреки това, странно, да не се счита за лъжец.“

През август 2021-ва, актрисата, известна с ролите си от сериалите „Женени с деца“ и „Приятели“, сподели в Туитър, че страда от множествена склероза.

Това е пореден житейски удар за чаровната актриса, която преди години бе диагностицирана с рак на гърдата и претърпя двойна мастектомия.

В съобщението си Апългейт споделя, че диагнозата ѝ е била поставена преди няколко месеца.

„Беше странно пътуване. Но имам подкрепата на хора, които също са в това състояние“, пише в туита си 49-годишната актриса.

Тя допълва, че пътят е тежък, но все пак продължава. „Освен ако някой задник не го блокира“, завършва съобщението си Апългейт. Множествената склероза се счита за автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система. В зависимост от състоянието на човек може да окаже влияние върху двигателните способности.

Буквално преди дни Апългейт се сдоби собствена звезда на Алеята на славата. Специалният момент беше белязан от емоционална реч, сълзи, но и много смях. Тази палитра от емоции, през която мина актрисата, не е случайна – това е нейната първа публична поява след като тя беше диагностицирана със заболяването множествена склероза.

Актрисата се появи на церемонията с красиво изработено бастунче, което ѝ помагаше да ходи. Тя беше придружена от свои близки колеги и приятели, сред които звездите от “Женени с деца” Кейти Сейгъл и Дейвид Фостино. Кейти Сейгъл, която играе ролята на майка на героинята на Апългейт в популярния ситком, беше видимо емоционална и седеше неотлъчно до актрисата. “Не си сама. Ние всички сме тук,“ каза Сейгъл по време на церемонията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *