ЗвездиНовинки

Купон сложи край на снимките на „Откраднат живот“

След снимките на 507-ия епизод на любимата на всички българи сага „Откраднат живот“ актьорите и екипът на продукцията вдигна наздравица.
Йоана Буковска-Давидова, Димо Алексиев, Дария Симеонова, Марта Вачкова, Наум Шопов, Владо Пенев, Неда Спасова отпразнуваха с голяма торта и танци финала.

А стартът на купона бе даден от продуцента Евтим Милошев.

„Две години и половина от живота ми… Много емоции, много смях, много сълзи, много притеснения… От всичко си взех, всичко ми беше дадено. Претъпкана съм с любов и хубави спомени! Това е храна за цял живот. Цял един „откраднат живот“, който изживях заедно с Кая и беше безценен! ❤️“, написа Неда Спасова в Инстаграм.

„Качвам малко последни моменти от вчерашния ден, който беше финален за продукцията. А на вас, скъпи зрители – благодаря! 🙏 Огромно благодаря! Че направихте реалност този хубав сън! Че ни подкрепяхте! Че се радвахте с нас! Че се ядосвахте с нас, че плачехте с нас! Че се вълнувахте и се карахте дори, за да подкрепите любимите си герои! И така до средата на месец май, когато ще бъде излъчен и последният епизод на сериала. ❤️“, написа още сестра Кая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *