Лазер подмладява дамите в интимен план

Лазер от най-ново поколение дава на жените възможност да стегнат онази част от тялото си, за която не сме свикнали много да се говори.

Женската вагина е много специален орган, който се нуждае от специални грижи. Лазерът Fotona й дава точно това.

“Жените искат да са харесвани и желани. След вагиналното подмладяване жената се чувства пълноценна, подобрява се сексуалният живот на двойката“, коментира д-р Наташа Митревска, старши изследовател в катедрата по обществено здраве в Многопрофилна болница ReMedika в Скопие.

В Италия процедурата вече е достъпна чрез клинична пътека за безплатно лечение. Тя включва 3-4 процедури, а ефектът трае 12-18 месеца.

Fotona SP Dynamis е неинвазивна (безкръвна) процедура, при която не се нарушава повърхността на епидермиса. Лазерът загрява тъканите във влагалището и така стимулира синтеза на нов колаген. Така вместо да изрязва излишната тъкан, както се процедира при традиционната хирургия, лазерът я стяга. Цялата процедура продължава около 20 минути. Не е необходима предварителна подготовка, няма възстановителен период, пиене на лекарства, мазане с кремове. Няма и каквото и да е възрастово ограничение – процедурите се подходящи и за 25-годишни, и за 65-годишни.

У нас процедурата все още не се покрива от Здравната каса, но да се надяваме, „че държавата ще обърне внимание на тези проблеми и ще вземе участие в борбата с тях“, коментира домакинът на срещата д-р Валентина Мазнейкова от МБАЛ „Света София“. Тя даде за пример ситуацията в Италия, където в общинските болници терапията е безплатна.

Лазерът помага и за по-сериозни здравни проблеми като парене, сухота на влагалищната лигавица, инконтиненция, свличане на вътрешните полови органи, болезнен полов акт.

Цената е между 400 и 600 лева, а ефектът е повече от впечатляващ. При това настъпва много по-бързо, отколкото при класическото лечение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.