Легендата на „Рома“ – Франческо Тоти, избухна: Не се развеждам!

Легендата на „Рома“ – Франческо Тоти, се развежда след 20 години, гръмнаха медиите. Илари и Франческо са родители на три деца – Кристиан, Шанел и Изабел.

Според някои издания, искри са прехвръкнали в двойката в началото на месеца, по време на семейната разходка в Кастел Гандолфо. След това медиите писаха, че Тоти се е изнесъл от семейното жилище. 

Слухове за развода на Франческо и Илари се носят още от септември миналата година, след рождения ден на звездата. Точно тогава изчезнаха общите им снимки от социалните мрежи. 

Говори се, че футболистът вече си има и нова приятелка. Според италианските медии, 45-годишният Тоти е заформил интимни отношения с 33-годишната Ноеми Бочи. Двойката е била видяна да вечеря заедно в ресторант в Торино.

Всички тези писания накараха Тоти да излезе с опровержение на новината.

„През последните няколко часа прочетох в медиите много неща за мен и моето семейство, не за първи път чувам тези фалшиви новини“.

„Обръщам се към вас, които пишат, моля да обърнете внимание, защото по средата на тази история има деца. И те трябва да бъдат уважавани, честно казано, уморих се да отричам. Правим го от 20 години“, коментира Тоти.

Франческо Тоти е роден на 27 септември 1976 г. в Рим, Италия. Син е на Енцо и Фиорела, има брат – Рикардо. За разлика от другите деца малкият Франческо не обичал да гледа анимационни филмчета, а винаги предпочитал футболните срещи и предавания. Братму е негов личен агент.

Тоти е известен със своята благотворителна дейност. Той е посланик на добра воля на УНИЦЕФ, основател е на футболна академия за млади таланти в Рим.

Снимки: Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.