Лейди Гага преживяла паник атака, заради ролята си във филма за Гучи

Лейди Гага се появи на кориците на списание „Вог“ в Италия и Великобритания. А интервюто ѝ бе посветено на ролята, която тя изигра невроятно – тази на Патриция Реджани.

Поводът за невероятно секси фотосесията и интересния разговор е премиерата на “House of Gucci”.

Гага разказва, че ролята на Патриция Реджани се оказала по-трудна, отколкото е очаквала. Отнело ѝ е повече от три години, за да се подготви за филма.

„Изпитах толкова много трудности в края на снимането”, споделя Гага.

„Ще бъда напълно искрена: живях като нея за година и половина. Говорих с акцент през девет месеца от това време. Дори, когато камерата не работеше, не спирах да играя. Останах с нея.”

За да изиграе успешно ролята си, Гага се променя и изически.

„Беше ми много трудно да говоря с акцент като блондинка. Веднага боядисах косата си и започнах да живея по начин, по който винаги мислех за пари, когато виждах и докосвах каквото и да е”.

В материала тя разказва и за случай, в който е изпитала паник атака, след като дълго време е прекарала в ролята си.

Излязла да се разходи из Италия, но виждала всичко около себе си като част от несъществуваща реалност, като снимачна площадка.

“Знаех, че ми предстои да изиграя ролята на убиец. Знам как Тони се чувства по отношение на италианците и представянето им като престъпници. Затова исках да покажа истински човек в ролята на Патриция, не карикатура”, споделя още Гага.

„Почувствах, че най-добрият начин да почета Маурицио и италианците, бе изпълнението ми да бъде истинско. Не като италиано-американка, а истинска италианка.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *