Лейтън Мийстър: Обичайте тялото си и то ще ви отговори с взаимност!

Лейтън Мийстър е американска актриса и певица, родена на 9 април 1986 г. в Марко Айлънд, Флорида, САЩ. Става известна с ролята си в американския сериал „Клюкарката“, където изпълнява ролята на Блеър Уолдорф.

Вече 8 години Лейтън е жената до Адам Броуди. За първи път двамата се срещат точно след като Адам  приключва със снимките по „Ориндж Каунти“, а Лейтън тепърва стъпва на снимачната площадка за “Клюкарката”.

Година след това двамата започват да се срещат.

“Мислих я за готина, но докато не започнахме да излизаме, не знаех какъв човек е. Осъзнах, че тя е буквално като Жана Д’арк. Тя е най-силният човек, който познавам. Просто не мога да кажа достатъчно хубави неща за нейния характер”, казва по-късно в интервю Броуди.

И така Мийстър и Броуди са заедно от 2013 година, а през 2015-та посрещнаха дъщеря си, Арлоу. През септември 2020 г. стана ясно, че са станали родители за втори път.

Въпреки натовареното ежедневие, ролите и двете деца, Лейтън винаги изглежда прекрасно. Как успява?

Красотата е общо състояние на тялото, затова се старая да пия много вода. Нося си навсякъде флакона с термална вода – особено, когато съм на снимки или в самолета”,

казва американската актриса и певица.

Преди време Лейтън се криела зад тонове козметика – като зад маска. Не можела да живее без спирала за мигли и фон дьо тена си. По-късно разбира, че просто трябва да се обича и да следи състоянието на организма.

„Няма нищо по-красиво от здравата кожа и блестящата коса. Обичайте тялото си и то ще ви отговори с взаимност. Важно е да използвате слънцезащита – аз нанасям крем дори в хладното време, защото продуктите с SPF фактор защитават и от преждевременно стареене“.

„Всеки експерт в тази област ще ви каже да пиете много вода. Но водата няма да ви помогне, ако сте пушачи. Според мен цигарите влияят както на тена, така и на общото състояние. И добрите гени не могат да ви спасят от последиците от тютюнопушенето,” категорична е звездата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.