Лили Роуз-Деп: Всеки филм е подарък от съдбата

Лили Роуз-Деп получава пъвата си роля в киното, когато е на 14. А първият й голям договор е с Chanel и го подписва на 15. Преди две години дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп се снима и за първата си корица – на списание Vogue.

Всеки би казал, че с тази фамилия девойката има предопределено бъдеще.

Но тя често подчертава в интервюта, че всичко, което е постигнала в света на модата и шоубизнеса е постигнала съвсем сама. А всеки филм смята за подарък от съдбата.

„В началото исках да стана певица като майка. А в киното се оказаха не заради баща ми. Просто веднъж ме помолиха да изиграя малка роля и аз се съгласих. Бях на 14, чувствах се некомфортно в тялото си, като всеки тийнейджър, и бях комплексирана. И когато се оказах пред камерата, се освободих от всички тези притеснения. Актьорството ти помага да се освободиш от себе си и да поживееш живота на другите“, казва Лили за Elle.

Красавицата се определя за рационален човек, който обаче се поддава често на силните емоции.

А любовта, според нея, е „емоция, която обединява хората“.

„Истинската любов е възможна, когато хората се чувстват свободни, независими един от друг. Ако между мъжа и жената има връзка, те ще бъдат заедно. Ако няма, нищо не чоже да ги задържи.“

Новият филм с нейно участие – „Кралят“, е историческа драма, която бе приета с интерес на фестивала във Венеция.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *