Лили Вучкова ще готви френски манджи в „Черешката на тортата“

Лили Вучкова, която даряваше всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета с милион и една усмивки, открива щафетата на новия сезон. Като телевизионен човек тя знае, че добрата режисура е гаранция за отличен резултат.

Залага на френската тема в менюто. И не пропуска да се съобрази с вегана в групата – Лили Гелева, за която приготвя ароматен рататуй. Вучкова свещенодейства върху филе миньон с гъби и завършва темата с елегантна бисквитена торта. А изненадата ще накара гостите да захвърлят ролите си на пораснали и да се посмеят от сърце с игра, изпитваща  артистичните им умения.

В сряда актрисата Лили Гелева ще направи „шкембе“ чорба от кладници. А суровата веганска торта със завършек от пресни малини и блат от фурми и ядки ще взриви вкусовите рецептори на гостите. Разядките радват очите с палитри от цветове и аромати. Лили предлага маслинова паста, магданозено песто, пасирано авокадо с лимон и дип с нахут, поднесени с хляб със сушени домати. Основното е крехки свински ребърца с подправки и гарнитура от сладки картофи. А изненадата е музикална.

Усмихнатият Рафи отваря дома и сърцето си в четвъртък. Той ще поднесе на гостите си сезонна салата от ябълки, моркови, цвекло и ряпа, медени ребърца на тричасов бавен огън, брауни със сладолед и милион и една изненади.

Последният делничен ден ще ни завари в дома на Стефан Щерев. Той колекционира подправки от всички кътчета на света и вече е събрал над 250. За гостите си в „Черешката на тортата“ Стефан ще забърка шест разядки и три вида сръбски ракии – ягодова, крушова и вишнева. Следват още хайвер от сланина и деконструиран тиквеник, който не без причина ще бъде обявен за „хайкуто на тиквениците“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.