ЗвездиНовинки

Линда Еванджелиста и нейният козметичен кошмар: Не мога да живея повече така!

Линда Еванджелиста сподели за People какво е преживяла след направени серия от козметични процедури. Една от най-красивите жени в света позира за списанието и разказва откровено за шока.

„Обичах да бъда на подиума. Да посещавам ревюта. Сега ме е страх да срещна познат. не мога да живея повече така. да се крия в срам. Най-сетне съм готова да говоря”.

Линда се е подложила на модерната бюти процедура CoolSculpting, която цели да намали мастната тъкан. При Еванджелиста обаче ефектът е повече от кошмарен и напълно обратен.

Един от най-красивите супермодели в световен мащаб разказа пред „Пийпъл“, че е направила седем процедури CoolSculpting в периода от август 2015 г. до февруари 2016 г.

В следващите три месеца обаче тя забелязва, че в зоната на брадичката, бедрата и около бюста се появяват странни подутини. А това са точно зоните, в които е трябвало мастната тъкан да бъде редуцирана. След това подутините станали твърди и тя загубила чувствителност.

“Опитах се да оправя нещата сама, мислейки, че нещо съм сгрешила. Стигнах до момент, в който дори спрях да ям. Въобще. Мислех, че полудявам”.

През юни 2016 г. тя посетила лекаря си.

„Плачех и му казах, че не съм яла и че умирам от глад. Какво направих грешно?”, разказва Линда за посещението. Тогава медиците установяват, че има рядко срещан синдром и нито диетите, нито тренировките ще помогнат.

„Вече не се гледам в огледалото. Защото жената там не съм аз.“
Тя не може да приеме случилото се. Признава, че винаги е знаела, че остарее, че това са нормални неща…“Защо чувстваме нуждата да правим това с телата си?… Вече не се разпознавам физически, но и не се разпознавам като човек. Тя – Линда Еванджелиста, супермоделът, не съществува”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *