(О)позиция

Лош пример даваш, скъпи Хари. Тези неща се говорят в семейството, не се разнасят пред света

Хора, в стрес съм. Имам чувството, че ако отворя хладилника, оттам ще се покаже принц Хари. Страх ме е да седна в тоалетната – да не би пред мен да се изправи принц Хари. Не разбирам.

Брат му бил груб с него, семейството му не го разбирало, били расисти, пък виждаш ли той си взел жена, която има нигерийски корени. По време на война стрелял по хора… Употребявал забранени вещества на 17. Не знам какво още предстои да науча. Не разбирам защо това момче, за което се предполага, че трябва да е вече мъж, иска да покаже на целия свят своето объркано вътрешно пространство.

Не разбирам защо иска да занимава цял свят със своите лични, житейски преживявания. На кого му пука, кой го интересува? Нормално ли е? Не, не е.

Хората, когато имат проблеми, се опитват да ги решат. Професионално. Не си разнасят “бельото” по медиите. Отиват на психолог, ако трябва и на психиатър, и си говорят. Връщат се назад във времето, разказват, осъзнават, помиряват се, прощават, преживяват и продължават напред. Ако се наложи цялото семейство дружно ще си направи една програма за оздравяване на духа, душата и тялото. Но това, което се случва, вече започва да става досадно. Повече дори от Me Too.

Убедена съм, че интервютата и сериите за Нетфликс няма да решат психичните проблеми на това момче. А жената до него е за убиване. Наистина. Вместо да му осигури нормален дом, уют, да го дари с любов, тя го набутва в един голям водовъртеж, който допълнително побърква и без това наранената му душа. Ясно е, че не е преживял смъртта на майка си, ясно е, че баща му е идиот, който е предпочел личното си щастие пред това на децата си, ясно е, че има много какво да се работи, но не по този начин.

Лош пример даваш, скъпи Хари. Тези неща се говорят в семейството. А ако семейството не те разбира или не изповядва твоите ценности, забрави за него. Живей своя живот.

Помогни на раните да зараснат, вместо постоянно да бъркаш в тях, дай на децата си любовта, която ти е липсвала на теб и живей. Животът е твърде кратък, за да го губиш в подобни сапунки. Мое мнение. И пари се изкарват. С труд и диплома, която не ти липсва. Не със сценки и фиаско по екраните.

Снимки: Инстаграм/harry_meghan_updates

9 thoughts on “Лош пример даваш, скъпи Хари. Тези неща се говорят в семейството, не се разнасят пред света

 • В потрес съм. Не съм виждала по неосъзната статия. Живеем във време във което изразяването на проблеми би трябвало да е нормално и да е право за всеки. Думи като “за убиване” са абсолютни знаци за никога- свършващото запушване на емоционалното и психическото, по природа, в право на всеки един човек. Независимо дали е публична личност. Всички сме хора и себеизразяването във всякакви форми е повод за празник.

  Отговор
  • Благодарим Ви за коментара. Разбира се, че всеки има правото да изрази себе си – по всякакви начини – стих, картина, среща с психолог, медиатор, танц, любов… Но когато занимаваш света със своите лични проблеми е малко по-различно, според автора на статията ни. Още повече, когато го правиш с цел да спечелиш пари.

   Отговор
   • Хари прочете ли статията? Взе ли си поука? Ще слушка ли вече?

    Отговор
 • Теодора

  Ма мен също ми писна от тези двамата. Семейството му е добре познато на целия свят, има авторитет граден с десетилетия, публично и най важното – с потекло…. а той тръгнал да говори лични семейни неща. Недопустимо!

  Отговор
  • Никой не може да влезе в обувките му-най малко вие, дето се правите на морални

   Отговор
 • Куку и Пипе

  Абсолютно правилно е написаното в статията. Не ме интересува в какви времена живеем. Личните ти проблеми затива са лични и ги споделяш (ако ги споделяш) с най-близките. Ние лягаме и ставаме с неореодоляната инфантилност на Хари и несломимите меркантилност, алчност и нарцисизъм на жена му.

  Отговор

 • Warning: printf(): Too few arguments in /home/lovevehi/public_html/wp-content/themes/colormag/inc/template-tags.php on line 516

  Най-смешно е да коментираш как нещо ти е писнало, давайки насоки и съвети в психологията, но забравяйки да се придържш към логиката.
  Четете, занимавайте се и се наслаждавайте на това, което ви харесва, стимулира и ви носи удовлетворение. Толкова семпло и елементарно е. Тя критиката и мрънкането са станали масова зараза.
  Както тази статия така и идеата на Хари е привличане на вниманието поставяйки се в позиция на жертва.

  Отговор
 • Сергей Павлов

  Според мен статията е добре написана.И на мен ми идва в повече Хари и Меган.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *