ЗвездиНовинки

Луиза Григорова-Макариев се връща в театъра, търси детегледачка

Луиза Григорова-Макариев е решила да се върне активно към своите работни ангажименти. Чаровната млада мама репетира нова пиеса, а след това има ангажимент и към нов сериал. Но се е изправила пред сериозен проблем – кой ще гледа нейният малък Бран. за щастие решението вече е готово.

„Преди да родя мислех, че няма как да се разбирам с момче, че ще ми е трудно да комуникирам, а сега не мога да си представя да беше момиче. Ставаме си все по-големи приятели с всеки ден, разбираме се просто чудесно, безкрайно съм благодарна, че именно ТОЙ е моето детенце ❤️“, сподели откровено Луиза.

А после призна: „Съвсем скоро се връщам активно в театъра, за да репетирам нова пиеса, а веднага след това сериал (ще ви разказвам повече и за това приключение, което ни предстои). И въпросът, който стоеше пред семейството ни, беше: “Кой ще го гледа, докато ние работим?” Не можех да си представя как някой “чужд” човек, ще влезе вкъщи и ще си паснат.“

Решението обаче дошло от професионален сайт за детегледачки. И Луиза и Бран вече имат своята Мария, която ще се грижи за момченцето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *