Звезди & СтилНовинки

Луиза Григорова-Макариев: Важно е да се обичате такива, каквито сте!

Луиза Григорова-Макариев повдига един много важен за самохаресването и отстояването на собствения стил в морето от модни тенденции.

„Моят стил на обличане с една дума може да се нарече “семпъл”. Това винаги е било така и никога не ме е притеснявало. Не е задължително да сте винаги “по модата”, за да изглеждате добре. На мен много от дрехите в днешната мода просто НЕ МИ ХАРЕСВАТ 🤷🏻‍♀️ и не бих се пречупила да нося нещо, което не ме кефи само, за да бъда модерна и защото всички се били обличали така“, сподели Луиза в профила си в Инстаграм.

„Моите дрехи не са шарени, нямат изрязани дупки, не ходя по сутиен, не ходя на висок ток (освен на изискващи събития), нямам камъни, пайети, ресни, не си обръщам банските иии въпреки това смея да твърдя, че изглеждам добре!“, категорична е съпругата на режисьора Мартин Макариев.

Важно е да се обичате такива, каквито сте, и да бъдете смели, за да се отстоявате! Вашият стил си е ваш, носете каквото и както ви харесва, не робувайте доброволно!

Луиза е мама на Бран. Малко след като роди тя сподели в интервю за сутрешния блок на Би Ти Ви, че майчинството я е направило по-грижовна – не само към детето, но и към семейството като цяло.

За мъжа до себе си казва: „Не знам какъв човек щях да съм, ако той не беше в живота ми. Не знам дали нямаше тотално да се изгубя.“

Луиза Григорова-Макариев е актриса и бивш модел. Става популярна с ролята си на Алекс в сериала „Стъклен дом“ и доктор Вяра Добрева от „Откраднат живот“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *