Животът е Любов: Насилието НЕНовинки

Луиза Григорова-Макариев за сагата Вергов-Димитрова: „Случаи като този омаловажават проблема, вредят на обществото ни

Луиза Григорова-Макариев е поредният човек от гилдията, който се казва по темата, която от известно време вълнува социалните медии – обвиненията на актрисата Диана Димитрова към Юлиан Вергов – за проявено насилие.

След първоначалното споделено от Димитрова, започна разследване и прокуратурата се самосезира. Разследването и делото обаче бяха прекратени, поради липса на достатъчно материал и доказателства.

След това Вергов направи отдавна чаканото изявление и сподели, че не пожелава на никого това, което се е случило на него, семейството му и дъщеря му.

И заваляха коментари на хората от кино и театралните среди.

Марта Вачкова, Захари Бахаров, Наум Шопов…

Луиза Григорова-Макариев също коментира темата. Ето какво написа тя:

„Направихме филм за домашното насилие. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си представите какво видях в очите на някои хора след филма. Ще ви кажа – ужаса от изпитаното. Този филм за нас е важен, за да се повдигне въпроса, за да се говори, за да бъдат спасени повече жертви на насилие. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ! И случаи като този, на който всички трябваше да станем свидетели (защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на истинските жертви, омаловажават проблема, изкарват пострадалите като “проявяващи каприз”. Съответно изказаните лъжи по тема на Юли Вергов, когото аз безусловно подкрепям и обичам, вредят не само на него и цялото му семейство, но и на обществото ни.
Тези снимки тук ви показвам, за да видите кооооолко много и реалистичен грим има в киното, а за съжаление явно също толкова фалш.“

Въпросът е – а сега накъде? Явно Диана Димитрова не получава нито доверието, нито подкрепата на голяма част от колегите си. Докъде обаче ще стигнат нещата, защото тя продължава да твърди, че насилие е имало и че тя ще съди Вергов за клевета…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *