ЛицаНовинки

Любовницата, която стана съпруга на престолонаследника

Камила Паркър-Боулс навърши 72. Любимата жена на принца се превърна от недолюбвана любовница в недолюбвана съпруга…

През 90-е тя бе една от най-обсъжданите и осъждани жени във Великобритания.

Жителите на Острова не я харесваха, защото беше конкуренция на любимката им – принцеса Даяна.

Днес Камила е уважавана херцогиня, съпруга на наследника на британския престол. На пръв поглед изглежда, че британците са й простили онова, което е причинила на Даяна. Но недолюбването и осъждането все още витаят във въздуха около главата на Паркър-Боулс.

Камила е родена в малко английско селце.

На 16 отива да учи в Швейцария, а след това и във Франция – литература. Когато се завръща в Англия, работи в Лондон – като секретарка на различни компании.

През 1973 г. се омъжва за Андрю Паркър-Боулс. Просто много искала да се омъжи за офицер. не обърнала внимание на факта, че той въобще не я цени и открито й изневерявал. С Чарлз се запознават през 70-е, когато Камила и съпругът й са разделени за кратко. Срещата става в дома на приятелка.

През 1994 г. Камила се развежда. По същото време тя възобновява и връзката си с Чарлз. Изключително тежък момент за нея, защото след дълго боледуване умира майка й, а цяла Великобритания я ненавижда.

След катастрофата с Даяна Чарлз прекарва всяка минута с любимата си.

А през 2001 г. той официално я представя на семейството си. Четири години по-късно Елизабет Втора благославя брака им.

Сега съпругата на принц Чарлз често се вижда с внуците си. Но не и с тези на Чарлз. Защото, както се коментира в пресата, отношенията й с Кейт, а сега и с Меган, въобще не са топли…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *