Маги Джанаварова изглади бръчките

Маги Джанаварова се подложи на подмладяваща процедура, която стяга кожата на лицето, околоочния контур и шията за секунди.

“Бих искала да запазя по-дълго естественото си излъчване и затова избрах процедурите с Меzotix”,

коментира младата певица.

Често преди да снима видеоклип Маги се подлага на гладолечение. “Издържам без да ям до 5 дни. След това следва захранването, много внимавам с него, защото и то е важно.”  Певицата вае фигура с фитнес и йога. Любим й е така популярният в момента tapout фитнес.

„Програмата се основава на комбинация от кардио и силови упражнения, съчетани с удари от различни бойни спортове. А това, което ми допада най-много е, че този тип тренировки забързва метаболизма и наистина променя тялото до неузнаваемост. Може би най-голямото предимство е, че се развиват всички мускулни групи, без да се дава превес на някоя от тях.“

За да е винаги във форма се е отказала от сладко, тесто и млечни продукти. Спазва и безглутенова диета. “Аз съм привърженик на пескетарианството – ям само риба и морски дарове.”

В момента певицата подготвя втори проект с рапъра 100 кила, след като първият Just the two of us се радва на голям интерес.

Най-новата методика (без изгаряне на кожата!) за стягане и неоперативен „лифтинг“, на която Маги залага, носи името Mezotix. При нея активирането на регенериращите процеси се постига чрез висока температура. Получава се контролирано загряване в дермата на дълбочина около 300-400 микрона, което води до отделяне на специфични белтъчини. Те стимулират дермалните фибробласти към производството на повече и нови колагенни и еластични влакна. А това води до обновяване на кожата.

„Изгаряне няма, защото апаратът третира роговия слой на кожата. Т.нар. „мъртва кожа“, съставена от клетки без ядро. Болката е пренебрежима, не даваме обезболяващи. След процедурата се препоръчват мезококтейли, серуми на водна основа, хуалуронова киселина. След 6 часа може да се нанесе и продукт – дневен, нощен крем, фондьотен или слънцезащитен“,

казва тренерът Калина Иванова.

Маги в Jewel Skin след процедурата

Апаратът е един от малкото, с които може да се третира клепачът – и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г.

„С него като с парна ютия се изглаждат бръчките в различни зони, заличават се белези от акне. Меzotix може да заличава дори  родилни белези“,

обясни още Калина Иванова.

Има само едно „не“ по отношение на апарата. Ако сте се върнали току-що от почивка на морето, ще може да се подложите на процедурите след 2 седмици. А в случай, че това ви предстои, препоръчително е да отложите подмладяването.

Терапията се прилага върху чиста кожа и не е необходима предварителна подготовка.

Mezotix е съвременен неинвазивен метод, който премахва следите на времето. Комплексна процедура, която освен че отстранява проблеми като пигментации, капиляри, разширени пори стимулира и производството на колаген. Допринася за нехирургичен лифтинг ефект на околоочната зона. Уеднаквява тена и повдига лицевия контур. Подобрява плътността и здравината на кожа. Изглажда бръчките и изразните линии.  Видимо подобрение при акне, пигментации, розацея. Свива разширени пори.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.