МузикаНовинки

Маги Джанаварова за Иво Аръков: Той успяваше да ме отпусне в моментите, в които се стягах!

Маги Джанаварова представи новата си песен „Давам“. Любопитен е фактът, че в клипа, сниман в гръцко село, участва Иво Аръков.

„Преди няколко месеца отидох в студиото на Денис и му казах „Дай да напишем нова песен“. Той й пуска бийта, тя започва да измисля и така след два часа вече имат и припев, и куплет.

„Текстът отново е авторски, пак е свързан с моите емоции и чувства. Всичко, което пиша, е свързано с мен. Изключително благодарна съм, че точно Иво Аръков участва във видеото, което снимахме в мое любимо селце в Гърция“, разказа изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Маги призна, че за първи път снима извън пределите на България и й е било малко трудно с организацията. Всичко обаче е минало супер добре и снимките дори са продължили два дни, при предвидени три.

Що се отнася до избора на Аръков за видеото, чаровната брюнетка сподели, че песента е свързана с емоции, любов, флирт…

„Представях си някакъв много красив мъж с хубаво тяло. Искаше ми се да е актьор, защото аз не съм – да компенсира моята неопитност. Той успяваше да ме отпусне в много от моментите, в които се стягах и не знаех как да се държа естествено. Изключително благодарна съм му, той беше първото име, за което се сетих.“

„Продължаваме да създаваме музика с послание!“, казва Маги.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *