(О)позицияНовинки

Магичният първи декември е тук, пожелайте си любов, мир и щастие!

Първи декември – началото на най-магичният месец от годината. Магичен, защото точно от днес започваме да отброяваме дните до Коледа.

А Коледа не е просто един прекрасен празник, Коледа е обещание за по-добро начало.

Нали знаете – нова година, нов късмет! Надяваме се да го получим. Пожелаваме си го от сърце в коледната и новогодишна нощ.

Пожелаваме си да сме здрави, да сме обичани, да сме щастливи.

Който си няма любов, тайничко я иска от небето. Който няма дом, се моли за чудо и топло огнище. Който няма работа, е убеден, че през новата година съдбата някак ще нагласи нещата, и работата му е в кърпа вързана.

Затова първи декември е денят, в който всички ние започваме да очакваме онова неясно чудо, което се случва веднъж в годината. На Коледа. И на онзи невероятен късмет, тонове любов и щастие, които ще се изсипят в краката ни след като тази вече стара година отиде в заслужена пенсия.

Не забравяйте да мечтаете. Не забравяйте да си поискате. Дядо Коледа може и да съществува, кой знае… Затова напишете му в писъмце своето най-съкровено желание. И вярвайте, че ще се сбъдне.

По Коледа стават чудеса. В сърцата ни. Във въздуха се носи аромат на любов.

Бъдете добри. Към себе си и към околните. Давайте най-доброто, на което сте способни. Работете. и съм сигурна, че в коледната нощ нещо ще се промени. За вас. За мен. За всички ни.

Просто трябва да си го пожелаем. Да го искаме. Толкова силно, че когато затворим почти да можем да го видим… И то ще се случи.

Декември е магия.

Коледа, която носи в сърцето си, изпълва въздуха с любов.

„Всяка сутрин, когато се събудим, сме изправени пред избора – да се чувстваме добре или да се чувстваме отвратително… Но за какво ни е второто?“,

казва Нормън Винсънт Пийл.

И допълва:

„Убеден съм, че ако продължим да разказваме историята на Коледа, да пеем коледни песни и да съхраняваме коледния дух, можем да донесем радост, щастие и мир на света“.

А Хамилтън Моби споделя с нас, че благословен е онзи сезон, който събира целия свят в една единствена мисия, наречена конспирация на любовта.

Скъпи LOVE приятели, пожелавам ви сърцето ви е да изпълнено със щастие, очите ви да блестят от радост, душата ви да живее, изпълнена с любов, и да сте заобиколени от ангели с добри намерение.

И нека броенето на дните на Коледа да започне сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *