Магията на дебюта в един роман за Париж и любовта

На пазара излиза впечатляващият дебютен роман на Даниела Богоева-Гюргакова – „Огънят в мен”.  Завладяваща любовна история, която ще ви пренесе в магазин „Пет сезона“. Антиквариат, намиращ се на тиха уличка във вълшебния Париж.

Неговият собственик Катрин Дюроа е горда наследничка на поколения умни и силни жени, вещи в магията. И знае, че най-важното е да пази стриктно тайните, които владее. Защото в неподходящи ръце те могат да причинят много злини.

Но макар умът ѝ да знае, че трябва да внимава, сърцето ѝ жадува за истинска любов. След едно жестоко опарване с неподходящ мъж, опитал се да открадне късчета от нейната магическа същност, Катрин се зарича да не погледне друг. Докато не среща Ален.

Сериозен и прагматичен, той не вярва в магии и подобни глупости. Но вярва на сърцето си, а то го тегли към Катрин, въпреки всички пречки и неразбираеми събития около нея. Катрин е привлечена от Ален и същевременно е объркана. Защото е сигурна, че го е виждала и преди. Но къде ли?

И двамата не знаят, че красивата магьосница е в огромна опасност и нейните повтарящи се огнени сънища са само предупреждение за кошмара, който се задава. Защото някой е готов на всичко, за да навреди на Катрин – и е призовал могъщи сили от отвъдното.

Даниела Богоева Гюргакова пише първото си стихотворение на 7 години (посветено е на Ленин) и бързо разбира, че писането е нейната страст и спасение от ежедневието. Автор е на сборника с разкази – „Заключени врати“ (2017 г.). Към момента работи като юрист, но тайната ѝ супер сила е да прави кули от кубчета. Също така е царица на пясъчните кули, през лятото на 2018 г. сбъдва и детската си мечта да плува с делфини. И тъй като е безстрашна и познава добре шумерската митология и древни текстове, признава, че би се гмуркала и с акули… е, в метална клетка, разбира се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.