Новинки

Малко преди коронацията: още една книга разказва за тайните на Хари и Меган

Нова книга предизвиква стрес в кралското семейство. И тя отново е насочена към тайните на Хари и Меган. Ако въобще са останали такива. Изданието е дело на кралския писател Робърт Джобсън и трябва да излезе от печат в четвъртък.

Джобсън твърди, че принц Хари е жертва на Стокхолмския синдром и е заложник на съпругата си Меган Маркъл. С тези намеци високопоставени служители на двореца са се подигравали на втория син на крал Чарлз III и жена му.

В нея е представено мнението на хората, стоящи най-близо до крал Чарлз III и семейството му. Те смятат, че Хари е “обърнал гръб на всичко, което някога е познавал”.

Мнозина, близки до Чарлз, смятат, че Хари трябва да бъде просто г-н Маунтбатън-Уиндзор от Монтесито, Калифорния.

Крал Чарлз III обаче не бил съгласен да отнеме кралската титла на Хари, защото изпитвал “непреклонна любов към сина си”.

Именно Чарлз взел решението Меган да не придружава Хари в Балморал, когато семейството се събра там преди смъртта на кралица Елизабет II. Високопоставени източници разказват, че Хари твърдо е настоявал съпругата му да го придружи в Шотландия в този тежък момент. Близките му обаче не били съгласни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *