ВечнитеLOVEисторииНовинки

Маргарет, която слиза в лондонското метро, за да чуе гласа на починалия си съпруг

Маргарет Макколъм слиза в метрото на Лондон всеки ден. Но не за да се качи на някоя от мотрисите, а за да чуе гласа на починалия си съпруг. И не, не става въпрос за паранормално явление. А за любов, продължила години.

Оказва се, че приживе Осуалд Лорънс, в далечната 1950 г., съпругът на Маргарет, е записал част от съобщенията в метрото.

През 2003 г. Осуалд си отива от този свят и Маргарет и съкрушена. Но намира начин да си спомня за него и отново да чува гласа му.

За съжаление преди известно време администрацията на градската железница заменя стария запис с нов – електронен. И това съкрушило Маргарет. Тя поискала стария запис, за да може да си го пуска у дома…

Но компанията, впечатлена от историята, решила да остави стария запис да звучи на спирката, близо до която живее Маргарет.

И сега на спирка Ембанкмънт от „Нортър Лейн“ и до днес всички пътници могат да чуят гласа на господин Лорънс и да продължат да вярват, че вечната любов наистина съществува. Защото Маргарет често е там, за да го чуе…

Разбира се, Маргарет получава и диск със запис на гласа на починалата си половинка.

Маргарет е работела като личен лекар на Pennine Drive в Лондон. Нейните пациенти казват, че тя е най-милият доктор, който някога ги е посещавал и лекувал. А съпругът й е бил професионален актьор.

Лондончани са възхитени от решението на администрацията на градския транспорт и горещо го приветстват.

Историята на Маргарет и съпруга й вдъхновява дори режисьорите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *