Мария Бакалова на върха на щастието: още една номинация!

След номинацията за наградата „Златен глобус“ Мария Бакалова получи още една – за най-добра актриса в поддържаща роля на наградите на Гилдията на актьорите за изпълнението си в „Борат 2“.

Останалите претендентки за наградата са Глен Клоуз за „Елегия Хилбили“, Оливия Колман за „Бащата“, Юн Ю-джун за „Минари“ и Хелена Ценгел за „Новини от света“.

Номинациите оповестиха актьорите Лили Колинс и Давийд Дигс.

Наградите на актьорската гилдия се смятат за солиден индикатор за успех на „Оскар“-ите, тъй като нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и наука.

В категорията за най-добър актьор в поддържаща роля са номинирани Чадуик Боузман („Петима от една кръв“), Саша Барън Коен („Процесът срещу Чикаго 7“), Даниел Калуя („Юда и черният месия“), Джаред Лето („Малките детайли“) и Лесли Одъм-младши („Една нощ в Маями“).

Призът за най-добра актриса ще си оспорват Ейми Адамс за „Елегия Хилбили“, Вайола Дейвис за „Ма Рейни: Майката на блуса“, Ванеса Кърби за „Да намериш отново себе си“, Франсис Макдорманд за „Земя на номади“ и Кери Мълиган за „Момиче с потенциал“.

Церемонията за наградите на Гилдията на актьорите беше пренасрочена от 14 март за 4 април, за да не съвпадне с шоуто за водещите музикални отличия „Грами“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.