Мария Бакалова: нежна и красива на своята първа корица

Мария Бакалова, първата българска актриса с номинация за „Оскар“, се появи на корицата на списание Glass – издание за култура, мода и пътешествия.

„Здравейте! Толкова съм щастлива да споделя с вас първата си корица“,

написа Мария в Инстаграм.

„Благодаря на Glass Magazine и всички невероятни хора, които работиха с мен през този ден – за страхотното време и прекрасното интервю“, споделя още Бакалова.

„Участвайки заедно с @sachabaroncohen в един от най-скандалните и обсъждани филми за 2020 г., „Борат 2″, Бакалова спечели сърцата на всички с играта на героинята си Тутар Сагдиев – непокорната дъщеря на Борат. Трупайки бързо номинации и награди, Мария се надява че ролята ѝ ще отвори вратите и за други български и източноевропейски актьори за Холивуд“, написа списанието в профила си.

„И все пак отвъд смешките и въздишките, имаше важни уроци, които трябваше да се извлекат от персонажа: „като това да бъдеш независим, да бъдеш смел, да рискуваш. И затова за мен тя не беше някакво глупаво момиче: тя не е образована, защото не е имала възможност да получи образование “, казва Мария за своята героиня в интервюто за Glass.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *