ЗвездиКиноНовинки

Мария Бакалова с главна роля в романтична комедия

Мария Бакалова, първата българска актриса с номинация за „Оскар“ продължава смело напред в света на Холивуд. Блондинката се похвали, че вече има нов проект.

The Honeymoon е романтична комедия, британско-италианска продукция. В нея ще видим Бакалова в компанията на Лукас Браво от “Емили в Париж”, Пико Александър и Асим Чаудри.

 

Новият филм ще е особено специален за Мария, защото в него тя ще влезе не само в главната роля, но и ще се присъедини към екипа зад кадър – Бакалова разкри, че ще направи продуцентския си дебют, наред с Пиърс Темпест и Notorious Pictures. Дийн Крейг пък ще е сценарист и режисьор.

Причината Мария да се съгласи да участва във филма е, че той ще й позволи да реализира една от мечтите си – да вижда повече артисти от Източна Европа като главни герои. “Мисля, че след почти две години в пандемията, търсим нещо, което да вдигне духа ни и да ни помогне да избягаме психически от апартаментите си. Много съм щастлива да съм част от продуцентския екип също”, сподели още актрисата.

Сюжетът на филма проследява историята на Сара и Адам, американка и британец, които тъкмо са се омъжили и са на път да се впуснат в романтичен меден месец в Италия, но най-добрият приятел на Адам, хумористично проваля цялото пътешествие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *