Мария Илиева за малката София: Много е сладка и изцяло прилича на баща си

Мария Илиева представи своя нова изцяло авторска песен „Любов“.

„Исках да възпея това велико чувство. Аз срещнах любовта на живота си неочаквано. Много е смело това изказване, но съвсем безрезервно го чувствам. Мисля си, че когато човек намери мястото си, е хубаво да споделя това усещане с другите, защото то мотивира“, каза певицата в ефира на Би Ти Ви.

„Живеем в много демотивираща среда, живеем във време, в което общуването доста обедня и се промени. Дори бих казала – се обезсмисли, изврати се по някакъв начин. Това общуване, което аз срещнах, макар и в по-зрял момент от живота ми, е точно това, за което винаги съм мечтала и съм чакала“, сподели още Илиева.

Мария повдигна завесата и разказа нещо много лично за мъжа до себе си.

„Съдбата ни срещна много случайно. Имах ужасен ден, беше ми паднало едно участие заради пандемията и съвсем посърнала отидох на едно събиране с приятели. Първо ме впечатли с осанката си, а веднага след това с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум“.

По-рано пък певицата разказа, че е безумно щастлива . „Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно, в някакъв момент ти се случва това.“

Преди 4 месеца Илиева роди дъщеричка на Александър Междуречки. До самото раждане името на бащата бе запазено в тайна. Той обаче сам призна за връзката им, споделяйки новината в социалните медии.

„Много е сладка и изцяло прилича на баща си. Все едно сме от различни раси с нея – тя е бяла, със зелени очи и червеникава коса. Все още не я показвам публично, защото така го чувствам. Александър пък вече е на три и половина и е голям дърдорко. Артистичен е, пее много сърдечно, но и много фалшиво. В училище много спираха тези, които пеят фалшиво, а това създава комплекси. Затова аз го насърчавам да пее“, разказа още Мария.

Певицата е майка и на 3-годишния Александър, който е от връзката ѝ с бившия футболист Георги Михайлов. Двамата се разделиха малко след раждането на момчето, но успяха да запазят добри отношения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *