ЗвездиНовинки

Марта Вачкова е следващият гост-детектив в „Маскираният певец“

Тази събота към звездния панел на „Маскираният певец“ ще се присъедини любимата българска актриса Марта Вачкова.

Рамо до рамо с Алекс Раева, Азис и Владо Пенев, тя ще се впусне в детективската работа и ще даде своите предположения кой се крие зад забележителните маски.

Тази седмица зрителите ще станат свидетели и на новите три забележителни битки в най-мистериозното шоу. Един срещу друг в три дуела ще се изправят Мозъкът и Бебето, Палячи и Макаронът, Хищницата и Книгата.

В края на предаването зрителите ще видят и дългоочаквания момент на свалянето на четвъртата маска за сезона. Досега бяха разкрити Очите, зад които се криеше Поли Генова, Змията, в чийто образ влезе Борис Солтарийски, и Ангела, под чийто черни крила беше Есил Дюран.

Под прожекторите на „Маскираният певец“, триумфално се завръща поредна любима маска на феновете от предходния сезон – тази на Лъва. Актрисата Албена Михова носеше лъвската грива миналата година, но в събота вечер друга родна звезда ще съживи впечатляващия костюм на сцената на предаването, а зрители и панелисти отново ще имат едно изпъление време, за да я разкрият.

Какви песни са избрали тайнствените участници, скрити зад впечатляващите маски и какви ще бъдат новите улики? Кой ще спечели дуелите и кой ще стигне до елиминация? Ще успее ли Марта Вачкова да разкрие уликите и да помогне на детективския панел с предположенията си? Кой ще застане зад царската маска на Лъва и кой ще бъде четвъртият разкрит образ? – разберете в „Маскираният певец“ в събота  от 20:00 часа по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *