ЗвездиНовинки

Матю Макконъхи: Родителите ми ме научиха на уважение към жените!

Матю Макконъхи разкри в подкаста на Аманда де Каденет, „Разговор: за мъжете“, че е бил малтретиран като тийнейджър, пише Vanity Fair.

Макконъхи говори за това как е бил „изнудван да прави секс като 15-годишен и е бил дрогиран и малтретиран от мъж, когато е бил на 18“. Звездата разказва за това в книгата си „Зелени светлини“.

52-годишният актьор признава, че не е ходил на терапия, за да се справи с травмата, пред която е бил изправен. Но споделя, че е имало много хора в живота му, които са му помогнали да го преживее.

„Имах много добри приятели. Имах добри ментори. Имаше по-възрастни мъже, по-възрастни жени, семейни двойки, които отделиха време, за да седнат и да поговорят с мен“, казва актьорът.

Матю признава, че и в двете ситуации, в които е бил малтретиран, е бил наясно, че това не е „здравословна“ връзка, а предишни разговори с баща му са му помогнали да осъзнае това навреме.

„Родителите ми ме научиха на уважение към жените, уважение към връзките, уважение към сексуалната интимност, уважение към пространството. „Баща ми ми каза: „Ако някога почувстваш, че момиче се колебае, спри“, казва Макконъхи.

„И той беше прав, попадах в определени ситуации и знаех кога да спра“, добавя звездата.

„Никога не съм спирал да вярвам в нещата, на които са ме учили майка ми и баща ми. Казах си, че не трябва да ме е страх да имам сериозна връзка само защото първият ми опит е бил равносилен на тормоз и изнудване“, каза актьорът.

„Случи се. Да отричам ли, че се е случило? Не. Не отричам, че се е случило. Но аз обичам живота твърде много и вярвам в живота, вярвам в хората. Доверието все още е първият ми приоритет“.

„Няма да мина през живота, носейки този „бага“, той няма да определя начина, по който се отнасям към хората около мен“, откровен е още Макконахи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *