Мъжът до Меган много преди принца е… ?

Мъжът, който познава Меган много преди тя да срещне принц Хари. Кой е той? И каква е неговата роля в живота на актрисата?

Според запознати, Маркъс Андерсън е онзи близък приятел, помогнал на Маркъл да се запознае с доста известни личности. Подкрепил я е след развода й. И който й помага и сега, за да е по-уверена в двореца.

Казват, че той най-вероятно е и „виновникът“ за опознаването на Меган и принц Хари.

Той бе сред поканените на бебешкото парти, което херцогинята на Съсекс организира в нюйорския хотел The Mark на 20 февруари. След партито Меган, Серина Уилямс, Маркъс и Джежиса Малруни се отправиха на вечеря в ресторанта на Ралф Лорън – The Polo Bar.

Канадецът Маркъс Андерсън е забелязан около принц Хари и неговата съпруга през 2017 г. на Invictus Games в Торонто. Запознати коментират обаче, че тримата се познават от доста по-рано. Много е вероятно Маркъс да има пръст в това Меган и принцът да се срещнат…

Кой е г-н Маркъс Андерсън? Той е консултант към елитния клуб Soho House, чийто членове могат да влязат в няколко затворени за простосмъртните заведения. В Ню Йорк, Торонто, Истанбул и Мумбай. Работата му позволява да общува с доста влиятелни хора по цял свят.

Маркъс гради кариера доста бързо. На 18 той започва като стажант. Собственикът на заведението обаче бързо забелязва младия амбициозен мъж и му дава задача да отвори ново заведение в родния му град – Торонто.

Маркъс се запознава с Меган през 2001 г., когато тя пристига в Канада за снимките на сериала. В своя блог – The Tig, тя е записала:

„Какво бих правила без теб, мой любящи, подкрепящ и безкрайно смешен приятелю? Знам какво… Щеше да ми е скучно, животът щеше да ми бъде безкрайно неинтересен“.

Казват, че Андерсън уреждал срещи на Меган с „богати и високопоставени“ хора дълго преди в полезрението й да попадне принцът. Сред постоянните гости на клуба са семейство Клуни, както и Джесика Малруни.

Той е до актрисата, когато тя се развежда през 2013-а. И дори й е уредил няколко срещи с „достойни хора“, за да повдигне настроението й и да й помогне да продължи напред.

Служители на Soho в Торонто потвърждават, че Андерсън е помагал на Меган и принц Хари да се срещат тайно в клуба през 2016-а. По-късно е осигурявал възможност за срещи и в лондонския филиал.

Когато става ясно, че звездата ще бъде част от кралското семейство, Маркъс отново е до нея. Помага й да се чувства в свои води в новата, непозната за нея обстановка.

„Опитах се да поговоря с него за Меган, но той само се усмихна широко. Напълно й е предан, пази всички нейни тайни.“,

казва източник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.