Мечтаете за чиста кожа? Ето как можете да сбъднете тази мечта!

Уникалната комбинация от активни съставки, серамиди и MVE технология помага да бъде съхранена естествената кожна бариера и прави продуктите на CeraVe неразделна част от ритуала ни за чиста кожа.

Правилното почистване на лицето е първата стъпка, ако искаме да имаме красива и здрава кожа. А за целта трябва да изберем най-точния продукт. Той трябва да е с балансирано pH и да не разваля естествената бариера на кожата.

Тук се появяват и серамидите – активни съставки, които заедно с холестеролът и мазните киселини са отговорни за влажността и устойчивостта на нашата кожа.

Обогатени със специална MVE технология, серамидите и другите съставки в почистващите продукти на CeraVe се освобождават бавно в рамките на 24 часа. Това създава удължен ефект на хидратирана кожа и предпазва дълго нейната бариера.

Американски дерматолози разработват марката CeraVe през 2005 година с идеята да увеличат достъпа на хората до леки и ефективни продукти, които работят за кожата, а не против нея.

В допълнение към трите задължителни серамида, които се намират във всеки продукт на бранда, активни съставки като ниацинамид, салицилова и хиалуронова киселина също намират приложение при хидратацията на кожата.

Феновете на бранда използват продукти със специфична, мека и копринена текстура за лице и тяло като Foaming Cleanser и Hydrating cleanser, които са препоръчителни за хора със суха и чувствителна кожа, докато продуктите за хидратация са от подхранващата серия.

Лятото е време за…

Първият избор за почистване на лице това лято е Hydrating Cream-To-Foam cleanser, с текстурата на нежен хидратиращ крем, който при контакт с вода се превръща в пяна с голяма почистваща сила.

Тази формула е без парфюми и ароматизатори и ефективно почиства омазняване, замърсяване и грим, без да разрушава кожната бариера или да оставя кожата суха и стегната.

И това не е всичко…

От CeraVe ни предлагат големите промо опаковки от 1 л с техните любими продукти в аптеките:
• Почистващата пяна
• Хидратиращия cleanser
• Хидратиращия лосион

Дамите със суха кожа могат да се насладят на ползите от почистващия крем, докато пяната им носи освежаващо чувство на кожата.

Hydrating Cream-To-Foam cleanser както други продукти на CeraVe, включва три важни серамиди, заедно с ниацинамид, салицилова и хиалуронова киселина, които допълнително осигуряват хидратация.

Ако не сте опитвали козметика със серамиди, може би това лято е правилното време да го направите и да проверите защо продуктите на CeraVe са препоръчвани от дерматологични експерти по целия свят.

Започнете с Hydrating Cream-To-Foam cleanser.

Повече информация за продуктите на CeraVe, можете да намерите на официалния сайт на бранда.

Хидратиращ измивен крем 1 л, препоръчителна цена e: 39,35 лв
Хидратиращ лосион 1 л, препоръчителна цена: 48,02 лв
Измиваща гел-пяна 1 л, препоръчителна цена: 42,13 лв
Хидратираща измиваща крем-пяна 236 мл, препоръчителна цена: 20,88 лв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *