ЗвездиНовинки

Меган Фокс радва фенове в центъра на София

Меган Фокс е у нас за снимките на нов филм. Лентата е хорър, а снимките трябваше да започнат още през март, но се забавиха, заради пандемията от коронавирус.

И ето че сега Меган е у нас. За това съобщи самата тя в своя Инстаграм профил. Актрисата публикува стори, в което се отбеляза от България.

По-късно Меган бе разпозната от фенове в центъра на София. Тя не е отказала да се снима с тях. Тъкмо напротив – била е много мила и любезна.

Звездата преживя доста труден период в личен план. Меган се раздели с мъжа, с който бе заедно 10 години. Брайън Остин Грий сподели наскоро, че е хванал жена си в изневяра.

Новият филм, в който Меган участва, носи заглавието Till Death и се снима в „Ню Бояна Филм Студиос“ в София. Разказва история за отмъщение, в която Ема (Меган Фокс) е оставена, закопчана с белезници към мъртвия си съпруг, и трябва да оцелее, докато двама наемни убийци са на път да завършат работата – да я убият.
Изпълнителни продуценти са Ави Лернер, Тревър Шорт, Боаз Дейвидсън, Джефри Грийнщайн и Джонатан Юнгер. Сценарият е написан от Джейсън Карви.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *