Новинки

Меган Маркъл била „изненадана и разочарована“, че Хари „имал много малко пари“

Меган Маркъл била изненадана и разочарована, че принц Хари имал много малко пари. За това пише Том Бауер, авторът на „Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите“. Авторът описва съпругата на по-малкия брат на Уилям като жена, „обсебена от парите“, в ново интервю за британски вестник „Дейли мейл“.

„Нейната голяма изненада и разочарование беше, че принц Хари имаше много малко пари. Тя си въобразяваше, че той ще струва стотици милиони, ако не и милиарди, и сега трябва да компенсира това.“

Описвайки как двойката не може да си позволи настоящия начин на живот като работещи кралски особи, Том коментира: „Тя обича да се вози в големи коли, частни самолети.“

В интервюто си за медията Том твърди, че присъствието на принц Хари и Меган Маркъл на коронацията има потенциала да „унищожи“ събитието и да „засенчи“ крал Чарлз.

Очаква се херцогът и херцогинята на Съсекс да бъдат поканени на коронацията на 6 май, въпреки последиците, които експлозивните мемоари на Хари причиниха на кралското семейство.

Различни източници твърдят, че Чарлз се надява синът му да присъства на това важно за него събитие. Говори се обаче, че Меган не е добре дошла…

Стана ясно и че Чарлз Трети има намерение да прогони сина си и Меган от Фрогмор котидж, оставяйки ги без дом в Обединеното кралство. Имотът ще бъде даден на Андрю, пише още „Daily Mail.
Бъкингамският дворец издаде предизвестие за изгонването на херцога и херцогинята на Съсекс дни след като мемоарите на Хари – Spare, се появиха в книжарниците, пише The Sun.

В момента херцогът на Йорк живее в Royal Lodge.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *